Kunstenaars Kunstuitleen stellen zich voor

[envira-gallery id="8931"]

 

Dit was de avond dat de deelnemende kunstenaars van de kunstuitleen elkaar en elkaars werk beter hebben leren kennen. Daarnaast kregen de bezoekers van de avond een audiovisuele presentatie te zien met het werk. Afwisselend vertelde iedere kunstenaar iets over zichzelf, de werkwijze en het verhaal achter het kunstwerk. 
Met de muziek van Hans de Vries ontstond er een ontspannen en aangename sfeer, kunstenaars kwamen in contact met de kunstliefhebbers en lieten hun meegenomen werk zien. Met een glaasje in de hand bleef men nog lang napraten in de bovenzaal van Café Schiller. De avond werd bovendien positief afgesloten, doordat een van de kunstenaars een kunstwerk kon verhuren. En daar draait het om bij de kunstuitleen! Wij verwachten dat de groep zich langzaam zal uitbreiden, wat het nog aantrekkelijker maakt. 
Kunstenaars kunnen zich aanmelden via info@pakkunstuitleen.nl, hoe meer zielen hoe meer vreugd.
De eerste kennismakingsexpositie van de Kunstuitleengroep is te zien op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur in het Gemeentekantoor van Aalten gedurende de maand januari 2019. De 
eerste contacten met het bedrijfsleven verlopen ook positief, u gaat in de toekomst meer horen en zien van de Kunstuitleengroep.