Nieuws

Nieuws

PAK EXPOSEERT

Van 29 februari tot en met 22 maart 2020 exposeren de kunstenaars van PAK Kunstuitleen.

Een gevarieerde expositie met schilderijen, beelden, keramiek en fotografie, abstract en realistisch van de kunstenaars van

Deelnemende kunstenaars zijn:
Alie Klienhuis, Monica Büdding, Ton Schoorlemmer, Fennigje Angenent, Lisanne van Bergen, Rudolf-Jan Baanders, Marion Teitink en Ria Wiendels.

Tijdens de expositie is er iedere zondag een GRATIS verloting van een kunstwerk!

PAK je kans, kom kijken en verbaas je!

1e expositie Platform Achterhoekse Kunstuitleen

De kunstenaars van het Platform Achterhoekse Kunstuitleen (PAK) houden hun eerste expositie in het Gemeentekantoor aan de Hofstraat 8 in Aalten. Te zien zijn schilderijen, beelden, keramiek en fotografie, van abstract tot realistische kunst.
Het Gemeentekantoor is op werkdagen vrij toegankelijk tussen 8.30 en 12.30 uur en is te zien van 4 januari t/m 1 februari 2019. Ook is daar een informatie flyer te verkrijgen over de kunstuitleen.
PAK Kunstuitleen is een initiatief van het Achterhoeks Kunstcafé. Kunst werkt inspirerend, motiverend en geeft levendigheid, zowel thuis als in de werkomgeving. De deelnemende kunstenaars presenteren zich via https://www.pakkunstuitleen.nl/kunstenaars/
Hier kunt u op uw gemak kijken, heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u contact opnemen met de kunstenaar van uw keuze zonder bemiddeling van derden.
Op deze manier is het voor particulieren en het bedrijfsleven heel eenvoudig om kunst te huren en/of te kopen rechtstreeks van de kunstenaar. Door de mogelijkheid van kunst huren en kopen, het organiseren van exposities en andere activiteiten krijgen de deelnemende kunstenaars meer naamsbekendheid. Pak uw kans, persoonlijker kunnen wij het niet voor u maken.