Nieuws

Platform Achterhoeks Kunstuitleen exposeert in Galerie 21

Het Platform Achterhoeks Kunstuitleen (PAK) exposeert in de maand maart 2020 ieder weekend van 13.30 – 17.30 uur in Galerie 21 met schilderijen, beelden, keramiek en fotografie, van abstract tot realistisch.

Voor de bezoeker is er net iets meer dan alleen kunst kijken, maar ook beleven en meedoen door de verschillende activiteiten tijdens de expositie. Op de zondagen worden er twee kunstwerken verloot onder de bezoekers, dit om het lenen en kopen van kunst te bevorderen. De deelnemers van de kunstgroep die nu exposeren, hebben een mooie expositie neergezet en dit biedt zeker perspectieven voor de toekomst. Volgend jaar grensoverschrijdend door een eerste expositie in Duitsland.
De groep wordt steeds enthousiaster om vaker met elkaar te gaan exposeren zowel als groep of in kleinere samenstellingen.
Wilt u ook wel eens direct van de kunstenaar kunst huren of kopen klik dan op https://www.pakkunstuitleen.nl Persoonlijker kunnen wij het niet maken.

De leden van de kunstgroep hebben een collectieve identiteit. Door het samen werken en organiseren van activiteiten ontstaan er ook meer ideeën en daardoor meer inbreng en een onderlinge stimulans.

Bent u als kunstenaar geïnteresseerd in deelname aan het PAK – Platform Achterhoekse Kunstuitleen en het exposeren van deze groep? Informatie en de voorwaarden kunt u opvragen via info@pakkunstuitleen.nl  

Nieuws
Nieuws

Fennigje Angenent aan het werk

Nieuws
Nieuws
Nieuws

PAK EXPOSEERT

Van 29 februari tot en met 22 maart 2020 exposeren de kunstenaars van PAK Kunstuitleen.

Een gevarieerde expositie met schilderijen, beelden, keramiek en fotografie, abstract en realistisch van de kunstenaars van

Deelnemende kunstenaars zijn:
Alie Klienhuis, Monica Büdding, Ton Schoorlemmer, Fennigje Angenent, Lisanne van Bergen, Rudolf-Jan Baanders, Marion Teitink en Ria Wiendels.

Tijdens de expositie is er iedere zondag een GRATIS verloting van een kunstwerk!

PAK je kans, kom kijken en verbaas je!

1e expositie Platform Achterhoekse Kunstuitleen

De kunstenaars van het Platform Achterhoekse Kunstuitleen (PAK) houden hun eerste expositie in het Gemeentekantoor aan de Hofstraat 8 in Aalten. Te zien zijn schilderijen, beelden, keramiek en fotografie, van abstract tot realistische kunst.
Het Gemeentekantoor is op werkdagen vrij toegankelijk tussen 8.30 en 12.30 uur en is te zien van 4 januari t/m 1 februari 2019. Ook is daar een informatie flyer te verkrijgen over de kunstuitleen.
PAK Kunstuitleen is een initiatief van het Achterhoeks Kunstcafé. Kunst werkt inspirerend, motiverend en geeft levendigheid, zowel thuis als in de werkomgeving. De deelnemende kunstenaars presenteren zich via https://www.pakkunstuitleen.nl/kunstenaars/
Hier kunt u op uw gemak kijken, heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u contact opnemen met de kunstenaar van uw keuze zonder bemiddeling van derden.
Op deze manier is het voor particulieren en het bedrijfsleven heel eenvoudig om kunst te huren en/of te kopen rechtstreeks van de kunstenaar. Door de mogelijkheid van kunst huren en kopen, het organiseren van exposities en andere activiteiten krijgen de deelnemende kunstenaars meer naamsbekendheid. Pak uw kans, persoonlijker kunnen wij het niet voor u maken.